Bij ons geen 30 dagen gratis proberen ...

Bij ons altijd 250 contacten en 2.500 emails per maand gratis

Mogelijkheden Nieuwsbrief

Zodra je start met Nieuwsbrief.com zul je ervaren dat er geen uitgebreide kennis of ervaring nodig is, geen dure pakketten, en in tegenstelling tot veel andere software tref je bij ons geen ingewikkelde toestanden aan met contactlijsten of afbeeldingen toevoegen. Nieuwsbrief.com staat voor flexibiliteit, professionaliteit en gebruiksgemak.

Dat wil niet zegen dat de mogelijkheden ook beperkt zijn. Integendeel! Want of het nu gaat om statistieken, templates of het inplannen van een verzending, Nieuwsbrief.com voorziet in alles om je nieuwsbrief meer dan compleet te maken. Alle functies zijn aanwezig, maar dan wel op een gebruiksvriendelijke manier.
Zo kun je denken aan de mogelijkheid om een snelle start te maken met standaard templates. Onze bibliotheek breidt zich steeds verder uit met gratis templates zodat je een snelle, makkelijke en professionele start kunt maken met een nieuwsbrief. Naast de standaard templates is er ook de mogelijkheid te kiezen voor maatwerk.
Ook het beheren van de contactlijsten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met een duidelijk overzicht en duidelijk menu beheer je de contactlijsten op een effectieve en overzichtelijke manier.

Nieuwsbrief opmaken

Om uw nieuwsbrief te ontwerpen, kies je simpelweg
een template uit een van onze vele gratis voorbeelden.
NIEUWSBRIEF OPMAKEN

Nieuwsbrief Templates

Snel aan de slag, bekijk onze voorbeelden?

NIEUWSBRIEF TEMPLATES

Stuur een campagne

Voor het versturen van je nieuwsbrief bieden we verschillende mogelijkheden.
STUUR EEN CAMPAGNE

Contact lijsten

Het beheren van je contacten is met Nieuwsbrief.com
heel eenvoudig.
BEHEER CONTACT LIJSTEN

Prestaties & Rapportage

E-mailmarketing wordt pas effectief als je resultaten
kunt meten.
PRESTATIES & RAPPORTAGE

Screenshots

Wat voorbeelden uit ons pakket!
BEKIJK ONZE SCREENSHOTS

Lees meer over de mogelijkheden van Nieuwsbrief.com en laat je overtuigen door de kracht van dit unieke pakket. Was de nieuwsbrief maken voorheen een lastige en tijdrovende klus? Vanaf nu kan het anders!